csl1131 Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 un preamplificator de microfon, dar care se pune IN microfon, si e alimentat de la o baterie de 1.5V stie cineva???? Link to comment
mapostu Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Daca nu te intereseaza o calitate anume, vezi ca sunt integrate pt. asa ceva folosite in protezele audio.Erau ceva scheme in niste Tehnium mai vechi. Link to comment
csl1131 Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 deci vreau cat de cat si o calitate acceptabila.. adica in principal sa se auda cat mai "nautral" adica am incercat cateva amplificatoare care cica erau de microfon, (desii ele veneau in carcasa nu im mic efectiv) dar se auzeau foarte jalnic..singurul care mi-o placut cat de cat a fost cand am amplificat semnalul cu AO si am pus si un mic filtru de corectie.. dar vrerau sa scap de asta, si imi trebuie sa imi amplifice de maxim 10 ori tensiunea de la intrare..poate sa fie si de 3-4-5 ori.. Link to comment
csl1131 Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 mi-am creeat eu o schema , care functioneaza in clasa A cu vreo cativa tranzistori..simplu.. si sunt multumit :wink: Link to comment
junior Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Posteaza si tu schema aia.M-ar interesa si pe mine.[/code] Link to comment
Recommended Posts