Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cercuri difuri


Guest DocX

Recommended Posts

Vreau si io sa pun niste difuzoare in exteriorul incintei da' vreau sa pun peste marginile difuzorului niste cercuri din alea... stiti voi... cum sunt la toate boxele din comert. Problema e ca nu am gasit... stie cineva pe unde se gasesc (in bucuresti)? Am vazut pe la boxele lui Vasile pe izatech.ro (de fapt hi-fi.go.ro) la fel puse si peste tot numai io nu gasesc chestii de-alea... decat grilahe din alea nashpa de zici ca-s facute in puscarie...Nu stie cineva de unde pot cumpara asa ceva?

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • Replies 12
  • Created
  • Last Reply
Guest Vasile

Eu gasesc... si locuiesc intr-o comuna iat in Bucuresti nu gasesti :? Dute pe Maica Domnului (eu nu am fost) si acolo sunt o gramada de magazine cu electronice si imposibil sa nu gasesti.

Link to comment

Am fost pe maica domnului si am gasit doar gratare din alea. Am gasit la Bos niste gratare cu rama de plastic poate merge grataru' ala dat jos si lasata rama.P.S.: pe unde mai sunt prin bucuresti magazine de electronica, asa cum sunt pe maica domnului, multe la un loc?P.S.2: tu de unde procuri ramele astea (de la ce firma, ca poate o avea si prin buc vreun magazin)

Link to comment

da... stiu. dar unele au buretele ala asha pe margine shi chiar nu le pot lasa asha.... ma fac de ras cu ele :oops: le-ash pune pe dinauntru da' ...nu shtiu parca mai klumea arata in exterior.da' daca le las asha ce are? :twisted:

Link to comment

pai despre estetica era vorba....ca puteam sa le las asa cum sunt.cred ca o sa iau din alea de la bos si le las doar rama... sau cu totul... depinde, pana gasesc alta solutie.P.S.: stii cumva Vasile pe unde se gasesc kituri adelaida in bucuresti? ca ei pe mail nu prea raspund.

Link to comment
Guest Vasile

P.S.: stii cumva Vasile pe unde se gasesc kituri adelaida in bucuresti? ca ei pe mail nu prea raspund.

Eu nu sunt din Bucuresti

 

Cu kiturile alea o sa ai un sunet beton :shock:

Link to comment

Da, am vazut acuma.... in final nu e pentru mine, deci respectivu' daca vrea ieftin si bun atunci io ii dau ieftin si "bun" :twisted: Daca ar fi pt mine mi-as face singur amplificatoru' ... asha ca sa fiu io sigur

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines