Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pt nenea vasile sau pt cei priceputi :)

Blak

Recommended Posts

Vreau sa fac un subwoofer modelul acesta ca in urm link

http://www.polkaudio.com/car/toolbox/su ... s=standard

exact acelas model..numai ca eu vreau sa folosesc....difuzoarele de la kon electronic SENON DYG 1020-62B care a re ca proprietati:

Driver Properties

Fs = 33,44 Hz

Qms = 4,565

Vas = 110,5 liters

Cms = 0,635 mm/N

Mms = 35,67 g

Rms = 1,642 kg/s

Xmax = 6, mm

Xmech = 9, mm

P-Dia = 211,1 mm

Sd = 350, sq.cm

P-Vd = 0,21 liters

Qes = 0,992

Re = 7,4 ohms

Z = 8, ohms

BL = 7,477 Tm

Pe = 80, watts

Qts = 0,815

no = 0,402 %

1-W SPL = 88,19 dB

2.83-V SPL = 88,53 dB

Intrebarea ar fi...merge facuta la fel incinta?? sau trebuie recalculata?...daca da ...cine m-ar putea ajuta s o recalculeze?

• Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Blak

5

• MadRaper

3

• titro

3

Top Posters In This Topic

Posted Image

Vad ca e destul de populara incinta asta. inca mai caut poate gasesc niste planuri mai concrete. :wink:

O intrebare: De unde ai de gand sa iei Plexiglas de ala? Din cate stiu eu are niste preturi... :shock:

O intrebare: De unde ai de gand sa iei Plexiglas de ala? Din cate stiu eu are niste preturi... :shock:

Da de unde. E ieftin. O placa cu grosimea de 3 cm costa numai in jur de 60 milioane :shock: :(
Guest Vasile

As putea sa reproiectez cutia asta dar nu am timp. Imi pare rau ca nu prea sunt de folos :cry: La iarna cand o sa stau langa soba am sa ma ocup de o incinta de asta

:?: :?: :?: :?: hoo ma... e vreo 2 mil parca de vreo 2m * 1.5m si 30mm grosime

Plexiglasul de 30 mm cu coeficientul de rezonanta relativa de 7,2 adica aprox la fel de mare cu cel al palului costa in jur de 10 mil/m2

Macar ziceti-mi si mie ce programe(sau pot sa folosesc...sa calculez incinta..)...folositi pt ca sa calculati incintele...si de und ele pot lua..daca nu cer prea mult :d

• 2 weeks later...
Guest Vasile

Am calculat o incinta din asta cu difuzorul propusIese o enormitate ! Sute de litrii :lol: pentru ca difuzorul este pentru incinte inchise.