Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu caful la orion

Guest goegoe

Recommended Posts

Salut ,am un tv orion model p2035mt ,sasiu pt92,la care sa schimbat traful de lini si am rescris memoria.Acum functioneaza insa mai are o problema si anume in momentul cand dau scanare la programe le memoreaza in purici si este nevoie sa iau fiecare program si sa-i fac reglaj fin dupa care sa il memorez dar dupa ce il opresc de la retea programele se vad la fel de urat si din nou cautare fina, inebunesc ,i-am masurat tensiunea de 33 si este ok chiar am si schimbat tenarul insa degeaba.Daca este cineva care a mai patit aceasta problema rog sa-mi spuna si mie cum a remediato,ma gandesc ca poate este nevoie sa intru in meniul servis insa nu stiu ce combinatie de taste sa fak pentru a intra si nici unde trebui sa caut.Un sfat daca se poate este binevenit.AAA uitasem sa mentionez ceva date ,are jungla cu stv2248h,procesor st92195c7b1/pft,verticalul este cu tda7494 .

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• lalihifi

1

• daisarqx

1

• naebv

1

Top Posters In This Topic

Guest goegoe

nu puteti scrie la loc memoria originala?

ok am mestecat in bobina de langa stv si a mers ,am obtinut imagine perfecta subiectul este inchis mersi celor care au dat o mana de ajutor.