Guest goegoe Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Salut ,am un tv orion model p2035mt ,sasiu pt92,la care sa schimbat traful de lini si am rescris memoria.Acum functioneaza insa mai are o problema si anume in momentul cand dau scanare la programe le memoreaza in purici si este nevoie sa iau fiecare program si sa-i fac reglaj fin dupa care sa il memorez dar dupa ce il opresc de la retea programele se vad la fel de urat si din nou cautare fina, inebunesc ,i-am masurat tensiunea de 33 si este ok chiar am si schimbat tenarul insa degeaba.Daca este cineva care a mai patit aceasta problema rog sa-mi spuna si mie cum a remediato,ma gandesc ca poate este nevoie sa intru in meniul servis insa nu stiu ce combinatie de taste sa fak pentru a intra si nici unde trebui sa caut.Un sfat daca se poate este binevenit.AAA uitasem sa mentionez ceva date ,are jungla cu stv2248h,procesor st92195c7b1/pft,verticalul este cu tda7494 . Link to comment
naebv Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Se pare ca este vorba de sasiul PT90.TDA 7494 nu este vertical ci amplificator de putere audio.Incercati cu o alta memorie si refaceti setarile service sau dump adecvat (PT90).Daca se comporta la fel ajustati fin miezul bobinei TC01 de langa STV2248.Pt.service mode viewtopic.php?f=17&t=35660 Link to comment
lalihifi Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 La mine a fost selectorul.Norocul meu ca am avut unul de proba.Totusi ai ceva setari si prin memorie ....cred ca ar trebui umblat si acolo. Link to comment
daisarqx Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 nu puteti scrie la loc memoria originala? Link to comment
Guest goegoe Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 nu puteti scrie la loc memoria originala?ok am mestecat in bobina de langa stv si a mers ,am obtinut imagine perfecta subiectul este inchis mersi celor care au dat o mana de ajutor. Link to comment
Recommended Posts