Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

provision lcd

Recommended Posts

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cioarga

4

• misuraelectronic

4

Popular Days

Top Posters In This Topic

exista o telecomanda argintie , care are forma exact ca aceea clasica de receiver digi tv si care are 4 taste albe dispuse in jurul crucii centrale...! una dintre cele 4 taste albe este freeze...conform cu bazele mele de date , pentru procesorul scris de dvs , eu am dat clientilor telecomanda mentionata mai sus , intrucit a fost cam singura care a miscat relativ corect respectivul lcd...! mai departe , sinteti liber sa incercati sau nu varianta propusa de mine...!

exista o telecomanda argintie , care are forma exact ca aceea clasica de receiver digi tv si care are 4 taste albe dispuse in jurul crucii centrale...! una dintre cele 4 taste albe este freeze...conform cu bazele mele de date , pentru procesorul scris de dvs , eu am dat clientilor telecomanda mentionata mai sus , intrucit a fost cam singura care a miscat relativ corect respectivul lcd...! mai departe , sinteti liber sa incercati sau nu varianta propusa de mine...!

cred ca am telecomanda , bineinteles ca o sa incercmultumesc

nu v-am spus codul ei intrucit nu are nici un cod scris pe ea...!doar made in china , bulina cu CE , si atit...!exista posibilitatea ca unele functii sa fie permutate , insa va repet...!a fost singura dintr-un morman de telecomenzi probate care a miscat relativ corect respectivul lcd ...! lcd-ul acela rezolvat de mine se numea cdv , insa era echipat tot cu acelasi procesor postat de dvs...!

domnule , dvs stiti romaneste sau nu...?v-am spus sa cautati o telecomanda CU 4 TASTE ALBE IN JURUL CRUCII CENTRALE , dintre care una este freeze...!