carageae Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Am un prieten care ma intreaba de un amplificator romanesc cu tuburi cu comutarea surselor de semnal cu o claviatura gen radio Mamaia/Albatros. Tin minte ca s-a vorbit despre el pe forum dar nu mai stiu unde si cand? Ma puteti ajuta cu o informatie, eventual o schema - nu putem scoate schema originala ca nu stim date despre trafo iesire si nu mai e nici o lampa acolo. Finalele sunt octale, probabil 6P3 sau EL34? Se pare ca s-a si intervenit in el, negativarile erau puse cam aiurea. Preampliful e cu ceva lampi novale si filamentele alimentate serie din tensiunea pentru negativare...nu stim daca asa era original. Are mai multe intrari, probabil e un amplif de instrument.Eventual daca mai tineti minte care era topicul in care a aparut acest amplif, sa-i pot intreba pe cei de acolo...Din cate spune omul pare ceva mai vechi decat perioada "Doina"...sau cel putin asa zice ca arata - eu n-am ajuns inca sa-l vad. Aparent trafurile sunt bune. Nu mai are nici o placuta de identificare si nici nu pare sa fi fost desfacuta vreuna...Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
carageae Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 Chiar nimeni nu-l mai stie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.