casiu Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Am la reparatie un Daewoo, sasiu CP330 care, la rece, nu vrea sa pleace din stby decat dupa cateva incercari. Se aude cum se atrage releul, pt 1 secunda se stinge ledul dupa care intra din nou in stby. Cu bec pus pe sursa merge din prima, deci cred ca sursa e ok, dar probabil ca nu pleaca liniile. Dupa 1-2 minute de stat in stby pleaca si ulterior nu mai face probleme decat daca il opresc de la retea. A mai intalmnit cineva fonomenul? Vreo sugestie? Multumesc anticipat. Link to comment
Felis Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 cel mai probabil ai electroliticii de filtrare sursa uscati Link to comment
dan-a2 Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 cel mai probabil ai electroliticii de filtrare sursa uscati corect , C 811 care se afla aproape de radiator si se usuca , si de fapt toti cond. din sursa (primar si secundar) plus cel de pe pinul 4(cred! ;vezi schema) trafo linii !!0 Link to comment
Recommended Posts