Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiect incinta subwoofer

sergiu mihoc

Recommended Posts

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• sergiu mihoc

2

• Jimmy

1

• Th3_uN1Qu3

1

Top Posters In This Topic

Pai ce dif vrei sa folosesti? Ca nu vad nici o dimensiune pe incinta aia. Nu are nimic daca o lasi inchisa, chiar asa trebuie, dar aia este o incinta bandpass, care necesita un difuzor cu anumiti parametri, altfel nu o sa auzi mai nimic din ea.

arata ca o incinta band-pass. partea galbena trebuie s-o lasi inchisa, si umpluta cu material fonoabsorbant, dupa cum zice schema. nu pateste difuzorul nimic. legat de cum se aude mai bine, depinde de gusturile fiecaruia. daca o lasi deschisa incinta ar deveni un bass-reflex cu difuzorul montat inafara.EDIT: Th3_uN1Qu3 a fost mai rapid :P

Pai ce dif vrei sa folosesti? Ca nu vad nici o dimensiune pe incinta aia. Nu are nimic daca o lasi inchisa, chiar asa trebuie, dar aia este o incinta bandpass, care necesita un difuzor cu anumiti parametri, altfel nu o sa auzi mai nimic din ea.

difuzorul nu lam cumparat inca pentru ca nu stiu...ce difuzor ar merge pt acea incinta?

...daca faceam o astfel de reprezentare in scoala, eram dat afara pe fereastra din turn, dupa ce in prealabil eram omorat cu pietre... parerea mea e ca ar trebui sa nu iei in seama acea jena de desen si sa cauti ceva mult mai elaborat pe configuratia band-pass... cred ca duduie netul de proiecte serioase... nu mizerii. d-asta am ajuns unde suntem...incep prin a-ti oferi unul...