Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

fixare carcasa 3U

ionut20

Recommended Posts

Rog mult pe cine are o carcasa de amplificator profi format 3U sa-mi zica si mie niste dimensiuni legate de pozitia gaurilor de fixare in rack, dupa cum am desenat mai jos.Merci mult!

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ionut20

5

• Jimmy

2

Merci fain :) raman dator cu o bere :) acusi e gata carcasa pentru vopsire .... si vroiam sa stiu si dimensiunile de la gauri sa nu le dau aiurea.Cand e gata ampliful pun poze detaliate din timpul constructiei.

din pacate dupa asamblare am constatat ca am depasit dimensiunea c .. asadar nu se va potrivi in rack de 19 amplificatorul :( asta e .. nu am putut restrange interiorul mai tare

daca ai depasit doar dimensiunea c (pozitia gaurilor) si n-ai depasit latimea maxima de 450mm la carcasa, intra lejer in rack, trebuie doar sa faci gaurile eliptice, cum am vazut la numeroase carcase destinate prinderii in rack. ma rog, nu-s chiar eliptice, is dreptunghiulare cu colturile rotunjite.p.s. - arata bine carcasa. is foarte curios s-o vad gata echipata :da

am depasit 450 ... nu incapeau trafurile langa condensatoare si langa modulele de amplificare ..... asta e daca voi avea nevoie sa o pun intr-un rack, fac rack-ul dupa dimensiunea mea :Din vro 2 zile e gata amplificatorul si voi posta poze de pe timpul contructiei la sectiunea de proiecte.