Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Router wireless D-Link


milet

Recommended Posts

Sunt novice in acest domeniu si doresc niste sfaturi:Mi-am montat un router D-link,am un laptop Dell latitude D620 cu wireless incorporat si problema este ca in momentul in care sunt conectat la reteaua mea prin wireless(prin routerul D-Link),netul merge foarte greu,daca ma conectez prin cablu la modem,merge foarte bine.La fel de bine merge si cand ma conectez la o retea "unsecure" care o captez de prin vecini.Ce ar putea fi?Ceva setari din Router oare???Precizez ca am conexiune prin cablu(RDS) si sistem de operare pe laptop Win XP.Mai am banuiala ca "vecinul" cu reteaua "unsecure" are fibra optica,dar nu-i sigur.Astept parerile voastre,multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Deci semnalul e proportional cu transferul de date...Router-ul este cu "g".Nu cred sa se conecteze cineva,problema este ca in momentul cand parolez router-ul imi cam face probleme,se conecteaza greu...etc,de asta l-am deparolat.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Am rezolvat problema...am schimbat Laptopul .Dar.... am depistat faptul ca o camera wireless de supraveghere (pe 2.4G) imi bruiaza semnalul.Deci am facut o gramada de teste:im apropierea camerei,de la 2-3metri...gata,nu mai merge net-ul.Deci:aviz amatorilor!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines