Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Router wireless D-Link

milet

Recommended Posts

Sunt novice in acest domeniu si doresc niste sfaturi:Mi-am montat un router D-link,am un laptop Dell latitude D620 cu wireless incorporat si problema este ca in momentul in care sunt conectat la reteaua mea prin wireless(prin routerul D-Link),netul merge foarte greu,daca ma conectez prin cablu la modem,merge foarte bine.La fel de bine merge si cand ma conectez la o retea "unsecure" care o captez de prin vecini.Ce ar putea fi?Ceva setari din Router oare???Precizez ca am conexiune prin cablu(RDS) si sistem de operare pe laptop Win XP.Mai am banuiala ca "vecinul" cu reteaua "unsecure" are fibra optica,dar nu-i sigur.Astept parerile voastre,multumesc.

• Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• milet

5

• ghimpe--

3

• yo9hnf

3

• miron1947

2

e foarte probabil sa se conecteze si altii la routerul tau.astfel viteza va scadea.ce placa de retea wireless ai? cu 802.11n sau g?pentru siguranta paroleaza accesul la router-ul tau.

Deci semnalul e proportional cu transferul de date...Router-ul este cu "g".Nu cred sa se conecteze cineva,problema este ca in momentul cand parolez router-ul imi cam face probleme,se conecteaza greu...etc,de asta l-am deparolat.

Incearca si alti driveri pt placa wireless.Nu te lua doar dupa ce vezi ca e semnal full.La ce viteza se realizeaza conexiunea laptop-router?Incearca un program ceva gen netstumbler parca vezi si link quality cum e

• 2 months later...

Am rezolvat problema...am schimbat Laptopul .Dar.... am depistat faptul ca o camera wireless de supraveghere (pe 2.4G) imi bruiaza semnalul.Deci am facut o gramada de teste:im apropierea camerei,de la 2-3metri...gata,nu mai merge net-ul.Deci:aviz amatorilor!

Intreb si eu tot aici :Filtrul cu MAC este ok de folosit la bloc (acolo unde sunt utilizatori multi)? Sau trebuie parola neaaparat?Multumesc!