Guest n1viperx Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 boon, mi-a dat un prieten un niste casti hp-5-s arata bine, numai ca potentiometru de la ele face urat tre sal gadil putin pana canta pe ambele casti si mia recomandat un prieten sa dau cu gaz pe acolo nu mai stiu decare, oricum se gaseste la benzinarie si ar remedia problema, n-am incercat inca si as vrea o parere, dar problema care ma doare cel mai mult este ca microfonu nu mergea deloc aja ca 1. am taiat mufa, tras aparatu de masura pe acolo avea continuitate nu era intrerupt 2. am desfacut cutiuta cu potentiometru si am taiat cablu si acolo am masurat si de la mufa pc pana acolo aveam continuitate 3. am scos pe acolo buretele si un capacel sa masor de la potentiometru pana la casca si numai aveam continuitate, era intrerupt pe masa daca nu ma insel 4. in conditiile astea nu cred ca aveam ce sa skimb fir asa ca l-am scos de pe casti si am ramas cu capu de microfon care avea continuitate si mufa buna si ea 5. am scos de la un fir de alarma 2 fire si le-am legat pe mic si mufa cred eu corect din prima pentru ca am vb apoi cu cineva de pe el.. dar se auzea zgomotul ZZZZZzzzzz nu am placa sunet dedicata, in schim am placa de baza http://www.torent.ro/articol/25/34914/dfi_mb_am2_nf4_dfi_infinity_nfii_m2_4_ddr2_667_1_pci_ex16_gblan_4_sata_2_pata_raid_2_1394_6ch_sound.html (nu e cu scop de reclama sper sa nu am probleme) ma gandeam sa pun un condensator undeva pe fir, sa filtreze semnalul si sa mai reduca din zgomot eventual 2.. de cati micro sa pun vreo sugestie? Link to comment
Stefan Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 in loc de condensatoare si alte spe piese (le punea chinezu daca era neaparat necesar ) mai bine cumpara 2m de cablu ecranat si o mufa jack metalica, cositoreste legaturile (corect realizate: masa la carcasa si minusul microfonului iar canalele R/L la plusul microfonului) si incerca iar microfonul. Link to comment
Recommended Posts