Guest m3_catalin Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Am mai studiat eu numaratoarele anul trecut la facultate dar singur mi-e greu sa inteleg si consider ca m-ar ajuta niste sfaturi, idei.Am de realizat un proiect la un obiect la care mi se cere desenul si programul de realizare a functionarii circuitului unui numarator divizor cu 3 activ pe frontul descrescator.Acum faceti-ma sa inteleg ce trebuie sa fac va rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miron1947 Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 numarator divizor cu 3[attachment=0]Divizor cu 3.JPG[/attachment] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest m3_catalin Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 si un program de functionare stii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miron1947 Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Program pentru ce?Ati scris numarator, deci daca prezentati impulsuri la intrare, la iesire aveti un impuls la 3 de intrare.Dvs. doriti evolutia starilor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest m3_catalin Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 pai eu am nevoie de un proiect la automate programabile in care se include desenul numaratorului divizor cu 3 si programul de functionare. mai exact programarea unui automat care e format dintr-un counter 3 activ pe frontul descrescator. am un exemplu pentru un counter 10 si front crescator da ma uit la magaru la poarta noua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.