Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Este un electrician disponibil de o remediere la ora asta ?

Guest soulviasound

Recommended Posts

Guest soulviasound

Sal,Exista un electrician disponibil la ora asta. Nu se mai ridica siguranta pentru prize, tot cade. Pe net nu am gasit pe nimei sa si raspunda.Sau poate stiti pe cineva ? Doar un numar de tel doresc.Mersi

• Replies 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• script22

5

• q_acdc

2

• remus68

2

• harman37arun

1

Top Posters In This Topic

Guest soulviasound

scoteti tot ce aveti in prize si ridicati siguranta si spuneti daca sta.

Am facut asta, cred ca este dusa capsula aia, nu cred ca este nimic in scurt.
Guest soulviasound

Pai tocmai, ca nu vreau sa-mi bag dejtele pe-acolo, nu am nici creion de faza si aparatul de masura la mine.Nimeni nu stie pe cineva disponibil ? Ar fi bun un serviciu de-asta NON STOP dar nu exista.

Guest soulviasound

Daca nu iti merge prizele cum intiri pe forum ?

Laptop, net Vodafone. Cam de ce ma banuiesti acum ? Ca nu am ce face si vreau sa deranjez pe cineva ?@spitfireEste Den Braven

Pai tocmai, ca nu vreau sa-mi bag dejtele pe-acolo, nu am nici creion de faza si aparatul de masura la mine.Nimeni nu stie pe cineva disponibil ? Ar fi bun un serviciu de-asta NON STOP dar nu exista.

Iti trebuie o surubelnita ,una bucata cablu cu lungimea de 15-20 mm lungime pt a strapa siguranta.Daca este un scurt undeva o sa sara siguranta generala (cea de pe scara blocului) :