Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer 2x15" pentru uz profesional


hpavictor

Recommended Posts

Un proiect * de fabrica * original , prin care producatorul difuzoarelor recomanda un exemplu de incinta acustica , un exemplu perfect de COMPROMIS INDUSTRIAL , il supun atentiei Dvoastra pentru a-l comenta din toate punctele de vedere , se accepta orice trasnaie , caci doar asa vor invata incepatorii , desigur ca se poate folosi cu succes pentru sonorizari , chiar si cu alte ( unele.... ) difuzoare , cutia fiind relativ toleranta la dispersia parametrilor difuzoarelor , de studiat si din punct tehnologic constructia propriu-zisa , are cateva noutati pentru majoritatea DIY-lor de pe la noi.....totul in scop pedagogic , asa cum am mentionat . Va doresc auditii placute si succes in constructii de calitate !

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Orice firma care se respecta are astfel de proiecte. In afara de faptul ca difuzoarele sunt legate push-pull ca sa micsoreze din distorsiuni, nu e nimic impresionant. Acest proeict era si in unul din linkurile date de mine in alt topic.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Poi de simulare s-a ocupat 18sound.Daca dai scroll pana jos iti arata graficele incintei cu difuzoarele in cauza + pe ultima pagina iti arata si ce procesare sa-i dai incintei ca sa respecte graficul ala.Mai clar de-atata nu cred ca exista

Link to comment
Share on other sites

El cred ca se referea la o simulare cu alte difuzoare ( mai accesibile ) , dar din pacate eu nu stiu cum sa simulez o astfel de cutie, asa ca astept sa o faca altii mai experimentati , sau care au programe de simulare mai competente.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines