Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

caut schema programator 96C46

Recommended Posts

salutare poate mai este topic deschis pe aceasta tema , dar caut schema functionabila pentru 96c46,am facut de pe saitul de la "lancos" dar nu am nici un rezultat tentru 96c46,24cxx este ok.Am inteles ca programatoarele AD-MEM03 sau AD-MEM01C Programator memorii seriale de la adelaida, dar nu stiu de unde sa pot sa iau documentatia .Rog daca popate cineva sa m,a ajute .

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pai memoria aia care nu reusiti sa o cititi e 93C46,96c46 nu cred ca exista....

e foarte simplu de rotit pini ca sa o puteti citi,

la soclul de la programator pentru memorii 93CXX,trageti 8 fire,

scoateti memoria din aparat si o legati la programator in felul urmator;

pinul 1 de la programator al legati la pinul 3 memorie

pinul 2 /=/=/=/=/ la pinul 4 memorie

pinul 3 /=/=/=/=/ la pinul 5 memorie

pinul 4 /=/=/=/=/ la pinul 6 memorie

pinul 5 /=/=/=/=/ la pinul 7 memorie

pinul 6 /=/=/=/=/ la pinul 8 memorie

pinul 7 /=/=/=/=/ la pinul 1 memorie

pinul 8 /=/=/=/=/ la pinul 2 memorie

setati din ponyprog tipul de memorie 93C46 pe 16 biti

scuzati era o greseala de am ,este 93c46.Am incercat sa inversez pini dar nu am nici un rezultat.Am sa incerc sa vad din ce este pe linkul care mi l-ati dat.

nici daca incercati sa o rescrieti nu merge?in cazul asta e posibil sa fie memoria defecta,incercati cu una noua si o rescrieti cu un dump ok.....RE/Scriere pe 16 biti>>e foarte important,ca altfel se strica memoria.

integrat am cumparat nou,dumpul pentru eeprom l-am luat de pe saitul http://www.eserviceinfo.com/index.php?what=search2,este pentru un radio cd clarion pu2294.

Pony progul l-am setat "Si prog api si pe siprog i/o"Pe urma am calibrat in ambele modalitati.Ca test mi-a dat ok.La setare eeprom am setat "Microwire16 eeprom-9346".

La citire am doar "0" zero tot.Deschid fisierul care vreau sa-l pun si imi da :"Device no Responding".

am schimbat cablulsi mufa,am testat din nou mai multe 24cxx si este OK indiferent de cum am setat programatorul.Dar in schimb 93c46 nu mergesau nu este bun dumpul.Nu mai stiu ce sa fac ,dar pina la urma renunt si-l dau inapoi aparatul si am sa ma feresc de 93c46.Am cumparat altul si aceeasi problema.Atasez dunpul pentru CLARION PU2294,poate cineva il va testa sa vada daca este bun.

salut.in linkul dat de zvasile ai o schema pt 24cxx si 93cxx(penultima) pe care am facut-o si eu si functioneaza perfect.piesele sunt usor de procurat si ieftine.eu am facut-o initial pt 24cxx iar apoi a trebuit sa rescriu o memorie 93c46 si am extins montajul(am mai montat un soclu si pt 93c46 in prelungirea celui pt 24cxx).in schema ai un contact care trebuie sa fie inchis pt 24cxx si invers pt 93cxx-eu am montat un jumper(calaret)in locul lui pt a ocupa mai putin spatiu.daca vrei sa faci acest montaj simplu si sigur o sa-ti spun exact ce setari sa faci ca sa mearga perfect.asa arata montajul meu(cam inghesuit). initial a fost prevazut pt un singur tip de memorii.eu folosesc pony prog.

am facut si acela si seamana cu partea de hardvare de pe saitul LANCOS,cel de la pony prog dar cu 93c46 nu am reusit nimic sa fac.Nu imi dau seama care poate fi problema,diodele sa fie o problema? am cumparat si diode noi cit cele de 1N4148 cit si cele de DZ5.1,am incercat si cu DZ4.7.Am avut si recuperate din monitoare dar acelasi rezultat.24Cxxle pot programa dar 93C46 nu.