Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

BEKO 11AK30

emy_dx

Recommended Posts

Va salut.Problema este ca finalul din sursa se incinge cam tare.Finalul a fost schimbat acum 2 ani cu un BUZ90AF si nu au fost probleme.Acum am pus acelasi tranzistor,doar ca MC44608P40 am gasit cu P75 in loc de P40.Tranz. nu pare facatura.Pe sursa artificiala se incinge la fel in interval de 2 min.Tensiunile din secundar sunt in regula.Posibil sa fie de la I.C.800 care lucreaza la 75Khz?

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Si pune MC44608P40. Sursa nu merge la 75KHz ci la 40KHz. Daca pui alte piese normal ca nu merge bine. BUZ90A(F) se foloseste impreuna cu TDA4605 si n-a fost niciodata montat din fabrica pe 11AK30.

Si pune MC44608P40. Sursa nu merge la 75KHz ci la 40KHz. Daca pui alte piese normal ca nu merge bine. BUZ90A(F) se foloseste impreuna cu TDA4605 si n-a fost niciodata montat din fabrica pe 11AK30.

Domnule JAD ati avut dreptate cu I.C.-ul.Dar nu gasisem cu P40.Acum l-am schimbat cu ce trebuie(P40)si tv-ul funct.perfect.Ce n'am inteles eu,este ca are un zgomot in zona placutei de la tubul cinescopic.Nu este suparator,dar daca asculti atent cu tv-ul pe mute se aude acel zgomot.Care o fi hiba?

Va multumesc pentru raspunsuri.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines