Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bobina motor pas cu pas

Nucleu

Recommended Posts

Salut! Am niste motoare pas cu pas (unul este astrosyn 17pm-k041-p2f iar celalalt nu stiu) cu 5 fire si pe oricare 2 fire pun aparatul de masura indica o rezistenta...! Nu imi dau seama care dintre fire sunt pentru o bobina si care sunt pentru alta bobina. Daca iau toate firele pe rand, toate au legatura cu oricare altul doar rezistenta dinte ele difera ori 10 Ohm ori 20 ohm.Este ceva in neregula cu aceste motoare? Mersi!

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

nu e nici o problema cu motorul.dupa cate imi dau seama ai o configuratie ca in atasament.dupa schema mea intre oricare si 5 ai 10 ohmi si intre oricare alte doua ai 20.. dah..

• 2 months later...
Guest dannyhd

Am si eu o intrebare pentru comanda motoarelor bipolare cu l297 si l298. Trebuie folosite diode rapide? E ok sa se foloseasca FUF5408 sau UF5408? Pentru motoare unipolare se poate folosi si 1n4001? Eu vroiam sa comand niste motoare de la floppy, bipolare.

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines