Guest kevinro40 Posted December 5, 2009 Share Posted December 5, 2009 Buna ziua. Mi-am instalat de curand o astfel de centrala, impreuna cu o siren a SA11 si tastatura parca KP054. Buuun.Am alimentat sirena din centrala de la aux si gnd, iar comanda de la bell, dusa la trig in sirena cu jumperul pe + si rezistenta de 2k2 intre trig si gnd.Folosesc 3 senzori de miscare, cu fir, instalati. si legati in centrala la z1, z2 com si z3 com.Am programat centrala cu zonele de diferite tipuri, cu attribute1 si attribute2, conform manualului, dar centrala asta nu alarmeaza niciodata. Daca insa folosesc * si diezul simultan, pentru panica, sirena urla. Am gresit undeva mai mult ca sigur. Ma poate ajuta cineva ,va rog, sa inteleg cum s-o fac sa mearga?Multumesc. Link to comment
Guest skyuro Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Sistemul C51 face parte dintr-o categorie low cost si este dedicate firmelor de paza ce au dispecerat.Este o centrala relativ ciudata dar se poate programa cu ceva experienta.Iti recomand un C41v4 este mai accesibila.1.Reseteaza centrala din jumperul de pe placa conform manualului2.Testeaza centrala la parametrii impliciti sa vezi daca functioneazasi modifica cate un parametru pe rand.3.Tine cont de sistemul EOL pe care se bazeaza centrala.4.Citeste manualul sirenei nu cred ca este nevoie de rezistenta pulldown.Atentie la pozitia celor 5 jumperi.5.Atentie la navigarea prin meniu. Link to comment
Recommended Posts