misu_imv75 Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Am un prieten mai saracut pe care vreau sa-l ajut cu reparatia unui TV Mitsubishi CT-29B2EST sasiu Euro11.....TV-ul a fost dus la un service de cartier si ''meseriasii'' de acolo l-au tinut o luna dupa care i-au spus ca e ''tubul ars'' si i-au cerut 15 ron constatarea. Cind l-am desfacut am gasit lipsa integratul BV si mufele scoase de pe placa de baza.Simptomul cu care a fost dus la reparat era ..dunga orizontala 1cm Va rog daca imi puteti da o schema din care sa pot identifica ce integrat BV are si corespondenta mufelor ... multe din ele au acelasi numar de pini Multumesc Link to comment
lalihifi Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Aveai un tda8178s cred .Foarte scump si foarte prost daca-l iei din magazine .Asa ca fa ce-am scris aici:viewtopic.php?f=16&t=50664&p=443314#p443314 Va merge sigur ca am modificat cel putin 3 bucati.Nu te apuca sa schimbi fara sa schimbi condensatoarele electrolitice de la Baleiajul vertical.De fapt asta e boala lor ......condensatoare scurse gramada Link to comment
Recommended Posts