Guest sorin25 Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Salut tuturor,Am si eu o problema cu un Logitech z5450 sistem 5+1 pentru pc nu se mai aud 4 sateliti din 5 doar 1 satelit mai merge si subwooferul. pe cei 4 sateliti cu probleme pe 2 se aude incet iar pe ceilalti 2 nu se aude de loc, ma puteti indruma si pe mine la un coleg de pe forum care lucreza in domeniul sa ma ajute si pe mine cu sistemul Multumesc anticipat. Link to comment
BUGHIU Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 posibil finalii audio arsi, desfal si vezi ce integrate sint Link to comment
Guest sorin25 Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 salut toti finali sunt TDA 7296 (am si cumparat azi un final tda7296 ) , am sa atasez poze cu placa si finali mai pe seara cand ajung acasa Link to comment
BUGHIU Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 ceva noi descoperiri?Da cred ca v-a trebui sa schimbi 4 finali daca nu merg 4 sateliti ,nu schimba numai 1 ca tot nu va mergw toti finali din cauza ca siny mono si fiecare final are un difuzor pe iesire Link to comment
Recommended Posts