Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rodaj la boxe home-made ???


Recommended Posts

  • Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

poti sa le pui si spate in spate, si la orice distanta (50cm e considerat un minim), ideea era sa fii tu cat mai putin deranjat in acel timp. poti sa le inchizi si in camara :d . chestia cu toata gama de frecvente nu trebuie inteleasa ca un rodaj cu generatorul de semnale ci ca o recomandare a utilizarii mai multor genuri de muzica. unii audiofili sustin necesitatea unui rodaj de 2 saptamani (24h/24h) sau chiar mai indelungat.la rodaj puterea se recomanda 50-60% din cea nominala, asta-i problema.

Link to comment

Cred ca e important rodajul numai cand masori ceva cu parametrii necunoscuti. Daca ai parametri de catalog, si sunt de incredere atunci calculezi incinta dupa ei si rodajul se face in timp.Dar daca nu ii ai probabil e bine sa sa il faci ca sa nu se schimbe cu timpuls si incinta sa nu mai potriveasca.

Link to comment

Ma refeream la cazul in care nu ai parametrii e.g. difuri de la kon.Alea le freci bine de tot si apoi masori si calculezi, sa nu ai surprize ca ti se modifica in timp.Semnatura aia e o gluma..doar nu crezi ca vand scaune... :lol:

Link to comment

scuze. sincer sa fiu eu am crezut ca vinzi ... :oops: . un amic de al meu a incercat acum cativa ani sa faca caluti de lemn pt. copii. nu s-au prea vandut, asa ca mai are si acum cel putin cateva zeci de bucati (daca nu i-o fi dat pe foc :d ). iar cu vopseaua ramasa si-a vopsit acoperisul si magazia de la tara, de la bunici.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines