Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ivory 21 pal

Guest nicusor2009

Recommended Posts

Guest nicusor2009

salut.am o problema cu tv meu ivory 21 pal(nu stiu mai multe detalii procesor/sasiu;nu ma pricep)intr-o zi mi-a aparut un meniu din care selectai frecventa VCO-ului de la receptie si nu ma prinsesem si am mdificat.pb e ca de atunci nu mai prinde bine posturile.am citit pe forum si am intrat si in meniul service cu ajutorul telecomenzii dar nu zice nik despre VCO pe acolo.va rog sa ma ajutati.P.S.:am cunostinte aproape minime.am facut un curs de tv la fac dar mai mult nik.

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• maresmircea57

2

• bobo

1

• Th3_uN1Qu3

1

Top Posters In This Topic

Daca erai mai aproape, cu cea mai mare placere te-as fi ajutat! Singura solutie e sa apelezi la un depanator autorizat care sa-ti rezolve problema(bineinteles de la tine din Bacau)ps. Frumos oras, Bacaul!

salut.daca tv-ul este ivory cred ca este sasiu tv2k (lituanian)iar in "service mode "se intra cu tasta ascunsa din telecomanda(stanga,jos)sau "menu 6483".cautati mai multe despre acest sasiu pe forum(gasiti documentatie cata vreti).succes!daca nu puteti din "service mode" incercati sa rescrieti memoria cu alt dump.

mrs mult.dar totusi nicio solutie ca sa accesez ink odata meniul si sa setez frezventa pt PAL?

Ba da! Dar trebuie sa ne spui sasiul, sau ce procesor are acest sasiu. Apoi te putem ajuta cu niste sfaturi.Trebuie sa dai capacul jos, si sa ne spui ce integrate sant pe placa, si ce serii sant scrise pe acolo!

Poate nu ai intrat in meniul care trebuie. Intrarea in meniu service se face cu tasta ascunsa de pe telecomanda (pe randul cel mai de jos e prima din stanga), iar navigarea intre meniurile service se face cu tasta OK (sunt 3 sau 4 meniuri). Reglajul VCO este in meniul 2.