Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

SURSA TEA 1039

Guest oniciuc liviu

Recommended Posts

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• misuraelectronic

2

• sorinpavel

2

• naetv

1

• megabit

1

Top Posters In This Topic

domnule , nu mai imi trimiteti mesaje private...!pentru inceput , nu inteleg ce doriti...?schema interna a lui tea1039 sau schema de aplicatie a lui tea 1039...?fiti mai explicit ,va rog... :da

1-- din pacate pentru domnul megan , cunosc foarte bine domeniul...! problema este ca marea majoritate a caietelor mele service sau a cataloagelor cu scheme sint tiparite pe hirtie...!desi am chiar 2 scanere , spre rusinea mea , recunosc ca mi-e lene si nici nu am timp sa le scanez...! iata motivul real pentru care nu prea dau eu documentatie ...!2-- televizoarele mele sint de o exceptionala calitate...deci , se strica extraordinar de rar , iar atunci cind se strica , da , recunosc , mi-e lene sa le desfac ...pentru ca nu am timp , imi permit sa chem prieteni buni pe care ii platesc sa mi le repare...! asa ,si...? care e problema dvs...? va ofticati...? :ciuda: 3-- nici nu am incercat si nici nu am vindut macar 1 singura telecomanda cuiva de pe acest forum...cel putin de cind m-am inscris si pina astazi...!4-- tea 1039 intra si in sursa de sharp , nu numai in philips...! evident , schema de aplicatie din sharp difera de cea din philips...!