Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Elekta Home Theatre System 5.1 ch nu regleaza volum !!!


Recommended Posts

Acest sistem "home theatre " nu mai vrea sa regleze volumul nici in sus nici in jos . Restul comenzilor sant executate corect de catre procesorul cu care este dotata smecheria asta Elekta EHT 7800 . Procersorul este un Atmel AT 89S52 24PC0307 cam asta e tot ce scrie pe el , memoria e 24c02 . Pe nici unul dintre pinii procesorului nu variaza nici o tensiune in momentul cand reglez volumul, adevarul este ca nu am schema a acestui procesor sa stiu unde anume sa caut . E posibil ca memoria sa fie bushita ? Are cineva vreo idee despre treaba asta ? Un datasheet ceva despre cpu .... sau macar un dump..... please help !!!

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Da ,asa este ,nu am precizat ca am facut masuratorile in timp ce reglam volumul din telecomanda ! dar nici din bord nu merge nimik ..logic. Am considerat ca atunci cand "dau cu telecomanda in el " , procesorul , ar trebuii sa imi raspunda intr-un fel , nu ?!?!? Ai lucrat la acest model ? Daca stii mai multe ajuta-ma si pe mine ! unde si ce sa masor ca sa gasesc beleaua ? Sau care crezi ca ar fi aceasta belea ?Ceea ce vad pe placa de intrare si cred ca este potentiometrul electronic are trecut pe el : M 62446 AZP A 401Z01 ... este "smd" si comanda (probabil) cinci "operationale " de tipul : F 4558 . Parerea ta este ca e dus smd-ul ? De ce nu trebuie sa varieze nici o tensiune pe procesor cand umblu la volum ????

Link to comment
  • 4 weeks later...

Chestia asta este cam off topic ...Vezi , eu iti dau dreptate , trebuie sa ai mandria ta ,ca si meseriash, numai ca nu poti trai doar cu mandrie pe paine.Si timpul la randul lui costa bani ,nu imi permit sa-l pierd cu ceva care cred ca nu merita .Apropo's de timp, inchei aici acest subiect. Mersi de ajutor !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines