Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

selector hyperband pentru NEI


Recommended Posts

Rog sa mi se spuna ce selectoare hyperband cu comutatie de benzi cu 12V se gasesc pe piata romaneasca ( selectoare clasice, nu cu linie de date). Vreau sa inlocuiesc selectorul la un NEI E20D8R.Multumesc!

Link to comment
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 year later...

am constatat ca e un stabilizator de 12v din 15v care ar trebui sa primeasca off/on (10v/0v)... nu primeste si evident nu scoate 12v ! ... mai tre' sapat ... defectul initial era ca TV pornea , mergea 20/40 min si se oprea ... trebuia lasat cam 30 min decuplat si iar mergea cca 30 min ... toate astea pana n-a mai mers de loc ! ... led-ul off/on semnalizeaza comanda ... dar nu am inalta ! ... poate are cineva totusi schema ...

Link to comment

RUGAMINTE ! ... daca are cineva schema lui (NEI E20D8R), mi-a cazut pe cap un obiect d'asta , dela un bun amic pe care nu-l pot refuza ... si vrea sa-mi faca un pustiu de bine ... macar alimentarea + partea de linii !

Cred ca e sasiu E5. Cautati E5 pe http://www.eserviceinfo.com. Am avut defect identic pe Nei I200 (tensiunea inainte de LM317 era foarte mica si variabila), cauza a fost dioda redresoare de pe bara respectiva care avea probabil contact intern imperfect. Dupa inlocuire totul a revenit la normal.
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines