Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxe RFT


Guest batranul

Recommended Posts

Guest batranul

am o pereche de RFT-uri ( compresie 40watts)la care as dori sa inlocuiesc difuzoarele eventual filtrele ,dar nu stiu cu ce !daca cineva ma poate ajuta cu ceva sfaturi il rog sa o faca !multumesc !

Link to comment
  • 3 months later...
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Salut! Si eu am o pereche de RFT-uri nemtzesti si sicer sunt foarte multzumit de ele.Nu stiu de ce vrei sa le modifici pt ca sicer imi suna f bine chiar daca au doar 2 cai cu toate ca se simte lipsa mediilor iar filtrele sunt bestiale si au inclusiv protectie cu releu pt supra putere.Daca tot vrei sa la modifici atunci cauta difuri cu acelasi diametru cu cele originale iar in privinta filtrelor nu iti recomand sa le modifici ca doar sunt "nemtzeshti" si un lucru de firma e greu de peprodus(ma refer aici la parametrii!Spor! :)

Link to comment
  • 1 month later...
Guest ge[]rge

si eu am avut rft la fel ca ale tale numai ca leam vandut cu 1 bat si am pastrat filtrele pe doua cai ca vorba aia cei nemtesc e durabil!!!! :lol:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines