Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Player video ptr. Windows 7

raduradu

Recommended Posts

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• raduradu

2

• adicontakt

2

• oachy

1

• Dj Alex

1

incearca cu ( kmplayer ), eu il folosesc de 6 luni si sunt foarte multumit de el , si eu folosesc tot windows 7 ultimate

Kmplayer , deschide tot de la avi la mkv , folosesc ultima versiune beta dar vad ca nu are nici un bug ar putea fi numita versiune finala stabilaam windows 7 rc1
  • 1 month later...
Guest florinirina

Vlc,Bs player(e bun pt.subtitr?ri,dar nu red? unele fi?iere),Power dvd(pt.dvd video),Mpcstar(e foarte bun,are multe codecuri în el),Dziobas Rar Player (cu ?sta nu trebuie s? le dezarhivezi)

salut.personal folosesc vlc player si\sau gom player si merg binisor pe windows 7. gom player merge cel mai bine si pe vista. dar recomand windows media player, chiar daca toti il critica, personal sunt multumit, atentie insa, ca sunt necesare si ceva codec-uri, iar bs player, in special pe win7 x64, cam greu.spor !

• 3 weeks later...

La mine folosesc numai Gom player pe Win7 sau Vista, cand am avut un format video care nu mergea imi dadea un msg. ca sa downlodez codecul si acum merg toate formatele :da