Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV-uri cu probleme ????


Recommended Posts

:cry: Dupa ultimele fulgere sa agiomerat si atl.Va rog sa ma ajutati cu o schema de philips mod.20pt1547/01 mai are marcat a48ekb02x01 proc/jungle TDA9351ps/N2/2I1145 sursa TDA16846P . Dupa pr.masuratori totul pare bun nu e arsa nici macar sig. tens. pe intrare par corecte dar nu intra in st-by practic sursa nu porneste.???2.tv TOSHIBA 145e7d FINAL ARS. Dupa inlocuire totul parea OK dar dupa 10-15 min. de mers arde iar fin. Am facut sapaturi mai ser. si beleaua este sursa dar surpriza e ca sursa e un STR50020 si nul gasesc . as avea nevoie de o schema cu asta sau un ech. schema mi-ar folosi in evntualitatea montarii altui bloc de alimentare.va multumesc. :? :?

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest dan velici

Este putin probabil ca sa fie defect STR50020 mai sapa pe acolo , in cazul tau se pare ca este vorba de o accelerare termica a finalului linii,posibil tensiune nefiltrata pe driver sau chiar contacte imperfecte ,refa lipiturile la traseul driver ului ,o alta cauza mai poate fi si condesatorul de acord care poate fi devalorizat.... Schimba l din start :!: Si ca sa elimini orice speculatii cu privire la STR ul ala , poti pune sursa pe o sarcina artificiala un bec de ex. si las o sa mearga asha un sfert de ora sau mai mult si daca tensiunile din secundar cresc abea atunci poti fi convins ca defectul este sursa.

Link to comment

finalul nu se incalzeste, sursa da iar dupa 15-20de minute incepe sa dea suturi pe +b atunci arde finalu. sursa este serie si nu stiu daca merge pe bec oricum azi incerc si asa. Am banuit sursa fiindca am mai patit asta cualt mode de STR dar ala cind se incalzea se bloca de tot iar def a disp.dupa inloc. str-ului. iti multumesc pt sugestie.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines