sorinpavel Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Salut tuturor,Cu ce program pot converti mp3-urile in track-uri? Imi trebuie sa mearga pe o 'scula' care vede doar track-uri.Am cautat cu gogu,am downloadat niste convertoare si am stricat niste cd-uri.Multumesc si seara buna. Link to comment
raduradu Posted November 14, 2009 Share Posted November 14, 2009 Salutare. Cu ce program faci cd-urile? Eu folosesc Nero , si Nero are optiunea asta, de facut din mp3-- track audio automat. Mai este si audiograbber, sau audio catalyst. Majoritatea programelor de inscriptionat CD-uri stiu sa faca asta Link to comment
sorinpavel Posted November 14, 2009 Author Share Posted November 14, 2009 Multam.Acum am probat cu nero si intradevar le scoate track-uri.Merci inca odata. Link to comment
raduradu Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Multam.Acum am probat cu nero si intradevar le scoate track-uri.Merci inca odata.Ma bucur ca ai reusit. O zi buna tuturor. Link to comment
Recommended Posts