Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Locul optim pentru tweetere ?


Guest berti

Recommended Posts

Guest berti

As vrea sa discutam putin despre tweeterele din masina!Care ar fi pozitita ideala, cat mai sus pe stalpi, mai la mijloc undeva pe bord, voi pe unde le aveti montate si cat de multumiti sunteti de ele?Orice parere e bine venita!P.s. La Matiz pe unde ati vazut puse tweetere ?

Link to comment
  • 1 month later...
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest kameleon

inaltele se aud mai frumos daca vin de sus, dealtfel si urechea aude inaltele mai bine daca vin de sus.Daca vin de jos creaza o stare de disconfort.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Eu folosesc twetere in fata pe bord langa stalpi in paralel cu dif de pe usi si se aude excelent nu deranjeaza la urechi si am si calitate.

Link to comment

Tweeterele trebuie pozitionate la nivelul urechii si indreptate sper pasageri1!!.Se pot monta ff bine in portiere cu un aspect beton ;)La Matiz pot spune ca am vazut montate tweetere in bord dar aveau un suport un pic mai special si se puteau intoarcea cateva grade in functie de preferinta.

Link to comment

Din partea mea punele sub scaun. Eu ti-am spus unde se aud cel mai bine, acuma dak tuh ai niste prastii de tweetere care chiar numai aia fac sa tiuie :d Uitate in magazine sa vezi unde iti recomanda sa le montezi poti sa faci ca si Kamelleon sa le montezi pe tavan dar nu stiu cum va suna ????

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines