Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

  • Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu am avut rabdare sa cumpar un condensator de aceeasi valoare si am pus unul de 10 /250v. Au disparut dungie ( multumesc atilalukinich) dar acum am vazut un alt defect: imaginea este gatuita la mijloc. acest tv nu are est vest si de aceea mi s-a parut cam ciudat . Este posibil sa fie din cauza tubului? Acest tv a fost cumparat de la un hotel unde s-au schimbat si de aceea ma gandesc ca este obosit.

Link to comment
Guest muresandorel

nu este tubul defect,nici vorbadaca schimbi conzii pune de aceasi valoare ca doar nu costa mult (cateva mii lei)

Link to comment
Guest dan velici

daca i s-a schimbat tubul tv ului fi sigur ca cel care a facut -o a modificat condesatorul care face cuplajul cu deflexia pe probabil nu avea aceeasi impedanta cu cea originala si implicit dimensiunile erau marite sau micsorate ,in cazul asta neavand Est-vest se modifica acest condensator sau C-ul de acord din linii. :idea:

Link to comment
Guest laurentiujecu

dar .... schimba toti din sursa omule !de fapt ce ne pasa noua daca-ti bubuie maine tv-ul , important e sa fii sanatos :twisted:super raspunsul!!!!

Link to comment

conzii din sursa i-am schimbat de la inceput! si pe langa ei si cativa de pe langa bv.varianta cu schimbarea tubului mi-a mai spus-o cineva dar am privit cu atentie si nu pare umblat pe la suruburi la tub.Am pus cond dee aceeasi valoare si defectul persista. cred ca i-l dau asa omului.scuze pentru raspunsul intarziat dar am calculatorul virusat si nu prea porneste cand vreau eu doar cand vrea muschii lui :lol:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines