Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

CUM SI CU CE PROGRAM INREGISTREZ UN DVD

Guest Lsideropulos

Recommended Posts

Guest Lsideropulos

...AM IN FOLDER FILME IN FORMATE DIFERITE avi,mkv,video clip...Am stric vreo 5 dvd,cu nero...si nu a mers niciunul la playerul de tv...SUNT ABSOLUT PARALEL...HELP

• Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Tot cu nero .Vezi cum il configurezi. Normal, daca tragi DATA CD sau DVD si pui pe el divx sau mpeg4 etc trebuie sa mearga pe DVDplayer. Vezi daca Playerul tau stie sa citeasca DVDuri cu astfel de fisiere. Si vezi daca DVDurile merg pe alt Player.

Guest Lsideropulos

D-lor "AMERICANITI,lb.ronana,cu sau la orice o scrii,ramane ROMANA...majuscula inseamna "inceput de fraza"sau o "accentuare"a unui cuvant si nu "tipete"-cum afirmati....EU ROMANA ASTA AM INVATAT-O...In alta ordine de idei,"smecherie" este sa inveti pe cel ce nu stie,nu sa dai "sfaturi cretine"...Inchei cu un sfat:cum nimeni nu s-a nascut sau murit "miezul din...",nici voi 2-care mi-ati "raspuns"in halul ala,nu sunteti...Mult mai "smecheri" erati TACAND...Oricum,eu "intorc si celalalt obraz"...

Din cate stiu un DVD-player normal citeste doar fisiere video mpeg. Daca pe acel DVD mai scrie si DIVX atunci acesta citeste si alte formate video printre care si cele enumerate de dumneavoastra mai sus.Cand cineva ma ruga sa-i fac un film pentru DVD-player nestiind daca respectivu DVD-player are sau nu suport DIVX alegeam tot timpu sa fac cu NERO 6, DVD-video sau CD-video.

Guest vasilica

hai sa ti spun o chestie care nu trebuie sa te supere si anume ca domnii de mai sus ti au dat un sfat bine intentionaat ca sa te ajute iar tu faci numai figuri de "de copil prost crescut" sa mi fie cu iertare dar nu meriti ajutorul altora. mai butoneaza si tu calculatorul sau netul un pic si ai sa fii si tu invatat ca altii sau macar ai bunul simt si nu mai veni cu figuri de astea. Pa, Vasilica. :bataie :bataie :bataie :bataie

Guest Lsideropulos

..."vasilica",acei 2 "domni"de care vorbeam mi-au "indicat"-primul=CIOCANUL iar al doilea=ca suplimemt la cele spuse de primul a spus sa folosesc ciocanul in oglinda...Pt ca ta pricepi ai fi putut f usor sa vezi la cine ma refeream...asa ca...Stii,vrei sa raspunzi.fa-o...altfel.taci...vasilica,stiu f bine ce zic...in privinta comp,nu ma tine sa fac figuri...pt simplul fapt ca sunt paralel...tu esti avocat?

Guest Lsideropulos

m'exoun priksei "ta mastoria"...ghi'ayto paei h Roumania kata diaolou...h vohthas h skase...kanw lathos?

"grecule", ai de ales: ori te conformezi regulilor, nu numai ale forumului, da' ?i ?lora de bun-sim?, ori zbori!!!

nu cer eu prea des banuri pentru useri (dimpotriv?)... dar se pare c? ?ii neap?rat s? fac o premier?!!!

acum:

1. când scrii numai cu litere mari, asta se cheam? C? ?IPI. ?i conven?ia asta n-am inventat-o noi, a?a am g?sit-o de când ne "d?m pe net".

2. oficial, limba folosit? pe elforum e limba român?. dac? nu-?i place, faci frumos cont pe un forum grecesc, ?i-ai s? fii fericit!

3. n-am prea v?zut playere stand-alone s? "?tie" de mkv, necum s? le redea. celelalte formate, depinde de codecul cu care au fost comprimate, sunt redate de majoritatea playerelor...

ne spui ce marc? e playerul pe care vrei "s? cân?i" filmele alea, ?i-?i spunem exact cu ce codec trebuie recodate filmele ca s? mearg?.

4. ca s? nu te pierzi în set?rile lu' pe?te pr?jit, iei un soft pe nume "super", pe care-l g?se?ti aici: http://www.erightsoft.com/SUPER.html vezi ce formate ?tie dvd playerul t?u, converte?ti filmele, dac? e cazul, apoi le scrii cu nero în format data, nu dvd-video. ar fi o idee s? iei un dvd reinscriptibil, ca s? nu mai azvârli 10 dvd-uri aiurea... e cam de 3 ori mai scump ca un dvd blanc obi?nuit, dar po?i s?-l scrii ?i s?-l ?tergi de vre-o sut? de ori... ?i vezi cum merge...

nu face spume, c? ?i noi cnd am avut de-a face prima oar? cu a?a ceva am stricat câteva cd-uri sau dvd-uri pân? ne-am prins cum se face treaba cum trebuie!!!...

5. dac? te doare ?i de subtitr?ri... asta e mai grele. mai bine te duci pe softpedia, ?i cau?i la "video" tutorialele scrise de unu' pe nume "mtz". zice ?la clar ce ?i cum, ?i indic? ?i softurile necesare.

6. succesuri!!!

Guest Lsideropulos

MifTy-raspunsul tau e perfect...simplu...direct...merci mult...In alta ordine de idei,la primul post-asa se zice?-am specificat ca sunt absolut paralel si am primit 2 "indicatii pretioase"=ciocanul...Era greu,pt cei 2,sa evite "mistourile" astea de 2 lei?...Cat despre "ban",pt ca banuiesc cam ce este,esti liber,sau zi-mi,te rog,cum sa sterg contul...sincer,daca toti ar fi raspuns ca tine,nu as fi "iesit"...dar,gata...m-am saturat...spune-mi,te rog,cum ies...merci iar...

are oricine dreptul s? fac? o gre?eal?, dou?, ?i vorba aia, nu ne-am n?scut to?i înv??a?i!!! :rade: personal, dac? prindeam la veme problema cu topicul ?sta (câteva zile am avut net din p?r?i, ?i ceva lips? de timp de stat pe-aici) nu s-ar fi ajuns chiar a?a departe... ?i unii chiar nu-?i dau seama c? dac? au chef neap?rat de mi?touri, locul cel mai potrivit e bodega...acum a?tept?m s? ne anun?i cum a ie?it.?i, cel pu?in eu î?i promit c? dac? se mai ivesc probleme, te l?muresc, numai s? spui ce ?i cum...noroc.

Guest iudanlog

m'exoun priksei "ta mastoria"...ghi'ayto paei h Roumania kata diaolou...h vohthas h skase...kanw lathos?traducere: m-au disperat mesterii de aceea merge romania dracului...ori ajuti ori taci...gresesc?intr-un fel are dreptate grecul....in loc de ajutor ne legam de cum e scris text-ul...nero8 are tot ce vrei conversie la orice fel de format video in dvdbineinteles ca sunt si alte programe...

omul nu stie sa faca un dvd iar voi il puneti sa faca re-encode si sa caute subs,totul e simplu, daca pe DVD-player-ul lui scrie DIVIX, atunci poate scrie pe dvd formate xvid, avi, mpg etcdar daca nu scrie DIVIX nu are rost sa mai incerce doar formatele DVD o sa-i mearga

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines