Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TEC 5165DK dimensiune verticala redusa

essu

Recommended Posts

Salutare !!!Am o problema cu tv TEC 5165DK care regleaza dimensiunea verticala dar totusi nu nu cat ecranul .ia fost schimbata bobina deflexie ,si colac peste pupaza din tei am incercat cu o alta deflexie si da alte simtome :dimensiune redusa si pe vertica 5 cm si pe st si pe dr ,si pe orizontal cam 1,5cm Am scchimbat toti condesatori ,tensiunea de alimentareeste normala 110vsi cealalta 26v nu am mai antalnit asa defect si nu stiu cam ce-ar putea fischema e pusa an atasament dar nu prea corespunde

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tehtronics

2

• essu

2

• naetv

1

• ROBEERT

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

in etajele BV cu tranzistoare, impedanta bobinelor este de cca. 40-60 ohmin cele cu circuit integrat, impedanta este mai mica, cca. 10-16 ohmMasoara bobina BV si compara cu aceste valori aproximative

:scarpin sincer nu stiu ca nu eu am schimbato, si nu stiu cat tre sa aiba . dl tehtronics.

Da. Etajul final de cadre este cu tranzistori. Deci bobina de deflexie cadre trebuie sa aibe impedanta cam de 40 ohmi. :da