Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator complet in cutie cu telecomanda?


Recommended Posts

Repun o intrebare mai veche pt. Vasile, faci (sau exista sanse in viitor) si amplificator complet in cutie, cu telecomanda si selector de intrari? Ceva de gen 2x100..150W la 8 ohm, 4 intrari de linie, led de power si led pt. intrarea selectata, telecomanda pt. power, volum, mute si intrare.

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest Vasile

e pe vine dar merge incet rau de tot activitatra asta a mea :( Termenul pe care l-am propus pentru a face niste amplifuri finite este doar inainte de Craciun.

Link to comment

Nu e graba mare ca oricum bugetu' e in subsol si concediul bate la usa. Dar poate pina de Mos Craciun apuc sa pun ceva deoparte.Intre timp mi-a mai trecut una prin cap - se poate optional sa aiba un dac bun integrat (sau separat dar tot asa complet in cutie cu sursa)?Ideea e sa folosesc un player oarescare ca sursa ca sa-mi ramina banii de amplif. Cind vad ca un cdplayer audiofil sare de 600 de euro... apoi cu o treime din banii astia ar trebui sa iasa de-un dac comparabil.

Link to comment
Guest Vasile

Pot sa-ti dau un DAC bun cu 4 mil sub forma de kit pe care ti-l moontezi tu in orice carcasa vrei, daca te intereseaza detalii imi dai mesaj pe mail. Audiofil :wink:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines