bogdan546 Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Nu vrea sa recep?ioneze decât un canal din banda I indiferent dac? se comuta pe alt program . Nu am idee cum functioneaza comutarea benzilor la selectoarele care sunt controlate prin magistrala de date (sda,scl)Va rog da?i-mi un sfat cum as putea verifica comutarea benzilor pentru a depista dac? defectul este din selector sau din procesorselectorul are codul CTT 5045E Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGHIU Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Nu vrea sa recep?ioneze decât un canal din banda I indiferent dac? se comuta pe alt program . Nu am idee cum functioneaza comutarea benzilor la selectoarele care sunt controlate prin magistrala de date (sda,scl)Va rog da?i-mi un sfat cum as putea verifica comutarea benzilor pentru a depista dac? defectul este din selector sau din procesorselectorul are codul CTT 5045E posting.php?mode=reply&f=17&t=48647# Dar in banda 3 si uif merg toate programele tv? Si nu inteleg ce-i cu comutarea pe alt program,ce vrea sa insemne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan546 Posted October 26, 2009 Author Share Posted October 26, 2009 Nu vrea sa recep?ioneze decât un canal din banda I indiferent dac? se comuta pe alt program . Nu am idee cum functioneaza comutarea benzilor la selectoarele care sunt controlate prin magistrala de date (sda,scl)Va rog da?i-mi un sfat cum as putea verifica comutarea benzilor pentru a depista dac? defectul este din selector sau din procesorselectorul are codul CTT 5045E posting.php?mode=reply&f=17&t=48647# Dar in banda 3 si uif merg toate programele tv? Si nu inteleg ce-i cu comutarea pe alt program,ce vrea sa insemne?canalele se numesc acelea care le receptionezi intruna din benzi si programele sunt cifrele care apar pe ecran atunci cand apesi pe telecomada in dreptul taste(i)/(lor) program Link to comment Share on other sites More sharing options...
maresmircea57 Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Schimbati de proba, daca aveti unul din aceste selectoare Philips UV1315 , Thomson - CTT5045E sau Samsung TECC2949VG2 Toate sant echivalente. Sau rescrieti memoria cu un dump bun. Ori intrati in service si setati tipul de selector sau cele trei benzi. Spuneti ce procesor este in televizor, inclusiv terminatia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinzdr Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 ai tensiunea de 33v ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGHIU Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 pai specifica si tu program de televiziune sau programele televizorului...NU,ce zici ?Pt ca suna ciudat:prinde numai un canal indiferent pe ce program comut,adica 1,2,3,4,5,6,7,8,9 sau antena1, protv, acasa, prima etc; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan546 Posted October 27, 2009 Author Share Posted October 27, 2009 este tensiunea de 33v si cea de 5v Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGHIU Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 eu as incerca sa inversez banda 1 cu banda 3 la selector sa vad ce se intampla chit ca sint diferite ca si largime ,dar asa as vedea macar ce efect are.Ai configuratia pinilor la selector? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan546 Posted October 27, 2009 Author Share Posted October 27, 2009 eu as incerca sa inversez banda 1 cu banda 3 la selector sa vad ce se intampla chit ca sint diferite ca si largime ,dar asa as vedea macar ce efect are.Ai configuratia pinilor la selector?spune-mi cum ar trebui sa inversez ,ai schema in fata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maresmircea57 Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 Schimbati de proba, daca aveti unul din aceste selectoare Philips UV1315 , Thomson - CTT5045E sau Samsung TECC2949VG2 Toate sant echivalente. Sau rescrieti memoria cu un dump bun. Ori intrati in service si setati tipul de selector sau cele trei benzi. Spuneti ce procesor este in televizor, inclusiv terminatia.?????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
megastar Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 ... la selectoarele care sunt controlate prin magistrala de date (sda,scl)... ... eu as incerca sa inversez banda 1 cu banda 3 la selector sa vad ce se intampla ... Ai configuratia pinilor la selector? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBEERT Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 eu as incerca sa inversez banda 1 cu banda 3 la selector sa vad ce se intampla chit ca sint diferite ca si largime ,dar asa as vedea macar ce efect are.Ai configuratia pinilor la selector?O inversezi pe bunica. La selectoarele cu SCL si SDA, toate comenzile se fac pe aceste doua magistrale, nicidecum pe benzi ca la modelele mai vechi.In acest caz, defectul poate fi selector de canale, trasee SCL, SDA intrerupte de la selector pana la procesor sau lipsa 33 Volti. Poate fi chiar in selector vreo lipitura sau traseu nasol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan546 Posted October 28, 2009 Author Share Posted October 28, 2009 deci sa în?eleg ca nu exista vreo metoda de depistare a defectului decât prin înlocuirea selectorului dac? celelalte condi?ii sunt îndeplinite(33v,trasee bune).?ti?i cumva vreo firma care are la vânzare selectoare de acest tip, care sa fie ?i bune ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinpavel Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 http://monitor.net.ru/forum/files/tuner_ctt5045_204.pdf Ai schema de la selector aici.Nu are SCL si SDA.Succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
maresmircea57 Posted October 28, 2009 Share Posted October 28, 2009 Schimbati de proba, daca aveti unul din aceste selectoare Philips UV1315 , Thomson - CTT5045E sau Samsung TECC2949VG2 Toate sant echivalente. Sau rescrieti memoria cu un dump bun. Ori intrati in service si setati tipul de selector sau cele trei benzi. Spuneti ce procesor este in televizor, inclusiv terminatia.Cele trei tipuri de selectoare ce le-am dat mai sus, daca d-l bogdan546 se pricepea la ceva electronica , sau macar citea ce am scris, sau doar se uita pe schema, poate ca pana acum ar fi rezolvat televizorul! Este a treia interventie la care nu sa obosit sa-mi raspunda! Succes in continuare! Doar d-l megan si d-l sorinpavel a sezizat ce tip de selector este CTT5045E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.