Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

te rog sa ma scuzi domnule vasile.obosit de atita privit cu lupa la cablaj am dat eroare!multumesc frumos pentru scheme.acum am reusit s-al repar partial.dupa ce am pus condensatorii lipsa inapoi si am refacut cablajul,am gasit cu ajutorul schemelor alimentarea intrerupta la un circuit integrat,o inductanta, sau bobina,cum vreti s-ai spuneti,intrerupta.insa partea cu ecranul lcd nu merge,adica functioneaza pe radio,pe cd,mp3,perfect,cind bag un dvd imi arata eroare 6,dar oricum nu pot sa fac servomecanismul sa scoata afara ecranul lcd.am apasat pe tasta open si se aude bip ca si pe celelalte taste,adica normal,dar nici un rezultat!am scos manual afara ecranul lcd si ... nimic!va rog stie cineva ce fel de conectori sint si citi?e posibil sa nu fi alimentat corect tot asamblul?are cineva manualul tehnic de folosire al acestui clarion vrx928rvd -audio -visual?cred ca e modelul fara toutch screen,adica nu ia comenzi atingind ecranul lcd.e posibil sa nu functioneze fara telecomanda?

• 6 months later...
Guest Ursu82

Am acest casetofon, si mi sa spus ca imi mai trebuie o cutie la fel ca el, chipurile fara aia nu pot sa-l folosesc.Voi ce ziceti?? L-am alimentat, si este mort nu se deschide. Ce ar trebuii sa verific??

• 10 months later...
Guest djklauss

Salutare!Am eu urmatoarele:clarion vrx928rvd hideway unit cenet (care-ti trebuie neaparat tie)ttx7502z tv tuner cenet ( tv tuner daca vrei)vrx928rvd dvd player (are panglica de la ecran rupta si doua rotite tocite)