Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Beko E4 CTV

bassbox

Recommended Posts

sursaTDA 16846,procTDA 9345,junglaTDA 9830,audioTDA 2822,vertTDA 8357Cat trebuie sa fie B+ ? Eu am 116V,dar dupa schema mea ar trebui sa fie 107V.Insa toate celelalte tensiuni din sec chopper sunt OK si din semireglabil B+ se regleaza in plaja 110-120V.Cred ca e o greseala de tipar in schema mea.

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bassbox

3

• ROBEERT

2

• maresmircea57

1

• megabit

1

Top Posters In This Topic

sursaTDA 16846,procTDA 9345,junglaTDA 9830,audioTDA 2822,vertTDA 8357Cat trebuie sa fie B+ ? Eu am 116V,dar dupa schema mea ar trebui sa fie 107V.Insa toate celelalte tensiuni din sec chopper sunt OK si din semireglabil B+ se regleaza in plaja 110-120V.Cred ca e o greseala de tipar in schema mea.

Ce diagonala are?Sau va mai puteti da seama dupa dimensiunile rastrului. ( daca se incadreaza corect siglele programelor ).

Aveti dreptate in leg cu TDA 9830.Dar in momentul de fata este cam off topic.Am umblat numai la partea de alimentare.Incercand sa verific tens de alimentare si mi s-a parut ca ceva nu este in ordine.Cu B+ 116V rastrul e normal, dimensiunile sunt OK, iar celelalte tens din sec chopper sunt OK.Incercand sa scad B+ la 107 V,(valoarea pt B+ din schema) nici nu este posibil fara modificarea unor rezistente si celelalte tensiuni scad prea mult. Diagonala tubului este de 48cm.