Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Circuite electronice liniare


srdjan

Recommended Posts

In urma obtinerii acordului verbal al autorului (nu am sa mentionez numele din motive de crawler-e web) va pun la dispozitie cursurile stimabilului meu profesor (un om deosebit) de Circuite Electronice Liniare (1 semestru) al Facultatii de Inginerie sectia Automatizari si Informatica Aplicata.As ruga operatorii sa faca sticky postul.Rog eventualii descoperitori de erori tehnice sau logice sa imi semnaleze acestea pentru a le semnala mai departe autorului. Evident toate acestea sa se faca in mod elegant fara a face vraiste topicul.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

intr-adevar se putea pune si acolo... doar ca acolo sunt mai multe varietati de subdomenii... si chiar chestii mai complexe. am zis ca deloc sa incurc un neinitiat atat cu electronica cat si cu forumul sa-i pun sub botic direct chestiile elementare fara sa-i fuga ochii la amplif-uri, stroboscoape si mai stiu eu ce. ramane la atitudinea moderatorilor ce sa ramana si unde.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

fiţuică bună la îndemână pentru cei care au nevoie de o aplicaţie cu amplificator operaţional.nu e grozav de bine făcută dar e folositoare pentru invăţăcei.pe această cale întreb dacă nu ar fi folositoare o secţiune "biblioteca electronistului" în care să organizăm frumos documentaţiile ce apar pe forum.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines