Guest Florin 11 Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Astazi fara sa vreau am dat peste laptop si a cazut de pe masa. Afisajul nu mi se mai lumineaza dar se zareste ca ar lucra. Pare ca si cum s-ar fi dus Becklight. Am desfacut partea de LCD am verificat siguranta fuzibila (buna) de pe inverter, si tensiunea cu care se alimenteaza mi se pare cam mica, nu are decat 3.4 V.Va rog daca puteti sa-mi dati si mie o idee asupra defectului.Am verificat laptopul cu un monitor, si acesta lucreaza. Link to comment
gymy Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Daca a cazut de pe masa cauta fisuri ale placii de baza sau la cablajul invertorului. Link to comment
Guest Florin 11 Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Multumesc ! Asta incerc sa fac, dar m-ar interesa tensiunea cu care se alimenteaza inverterul. Link to comment
Guest Florin 11 Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Nu se vede nici-o fisura pe cablaj. Are cineva o alta varianta... Link to comment
zvasile Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Nu se vede nici-o fisura pe cablaj. Are cineva o alta varianta...verifica legatura dintre placa de baza si display,vezi daca nu sunt sparte lampile.....Multumesc ! m-ar interesa tensiunea cu care se alimenteaza inverterul.5V Link to comment
Guest Florin 11 Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Multumesc pentru sfat si voi verifica. In caz ca sunt sparte lampile acestea se pot inlocui si se gasesc de cumparat Link to comment
Recommended Posts