Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplif subwoofer auto cu kt805am


bogyxp

Recommended Posts

am acasa un kashtan (magnetofon dinala vechi) si as vrea sa imi pun pe masina un sub facut de mine.. la sub ma mai descurc, dar la amplif stau cam nashpa..cum ziceam am 4 finali kt805am si fiecare are cam 3w nu? k nu am gasit pe net datasheetul..daca ii pun pe toti in "serie" creste puterea, nu? as vrea o schema de amplif subwoofer auto dak se poate la 12 v si fara traf.. cat mai simpla..care sa ii dau semnal dintr-un player. vreau sa am control pe bass si pe volum..daca are cineva schema si ma poate ajuta dati un PM pe yahoo messenger ID: Bogyxp si bineinteles si aici pe forum:)

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kt805 are vreo 40w putere de disipare ... treaba este ca nu se pot face amplificari de puteri mari pe masini din cauza voltajului de 12V care e prea mic :( din cauza asta se folosesc ridicatoare de tensiune DC-DC :) treaba e ca nu ti-as sugera sa te apuci de unul ... eu m-am chinuit putin pana l-am facut ,dar acum e floare la ureche :twisted: cel mai bine ar fii sa folosesti TDA1562Q are 70W la 10% thd si poate gasesti difuzoare cu bobina dubla pe care sa pui 2 bucati si ai 140W la 10% thd pe langa asta mai pui ca are si eficienta fiind in clasa H :idea:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines