Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Doresc ajutor la aceste incinte.


jakab

Recommended Posts

Va salut, iar am nevoie de ajutorul vostru in legatura cu proiectul din imaginea atasata.Am deja facute cutiile si ca dif de bas am difuzoare marca Bluetech EW1501.Problema este ca nu imi place deloc cum suna la partea de bas, nu are bas destul.Ce ziceti daca as pune doua venturi pe partea frontala sus langa driver? Diametrul ce am la teava este de 6,5 cm iar lungimea de 23cm, dar cred ca nu trebuie asa lunga.Daca pun cele doua venturi sa acopar orificiile din jos, sau poate sa ramana asa. Inauntru trebuie captusit cu vata minerala sau melan? Stiu ca aceste tipuri de difuzoare nu sunt pentru bass, dar momentan le am puse in alte cutii unde suna ca lumea, numa problema este ca sunt cam mari cutiile si nu incap in masina. Va rog mult cine stie si poate sa ma ajute.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Daca mai pui doua venturi obtii acelasi efect ca si cum ai scurta portul de jos,adica acorzi incinta mai sus.Eu zic sa incerci sa scurtezi ,sa lungesti sau sa astupi portul ala de jos.Oricum diferentele vor fi destul de mici.

Link to comment
Share on other sites

Multumesc pentru raspunsuri, eu ma refeream ca nu incap boxele in masina pentru a le transporta, Pretentii mari nu am de la difurile acestea stiu ce pot, am facut mai multe sonorizari mici pana in 50 de persoane fac fata cu brio. Cineva are facut acest proiect si cu difuzoarele respective si zice ca suna bine.Dupa parerea mea este cam ingusta incinta 35cm adancime este cam mic. Ce am eu are adancimea de 47cm si in spate este o gaura de 13 cm pe unde iese aerul.poate din cauza asta se aude foarte bine basul chiar si la putere mica.Oricum eu am icercat, poate am sa fac din ele ceva sateliti pentru medii-inalte, la astea sunt bune.Multumesc inca odata.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines