Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

windows media edition


Guest pelikanu

Recommended Posts

Guest pelikanu

tocmai am instalat windows media edition {2005} pe un calc. 1.7Ghz/128M Ram/video Nvidia/audio soundblastersi nu mere sunetu'!am instalat driverele necesare da' parca a mutit! nu s-aude nik!ce poa' sa aiba?

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eu am avut Windows Media Center pe 2 CD-uri si greu de tot am gasit driver de sunet sa mearga (Creative 5.1) iar la placa video care este VIVO ATI 9600 nu am gasit decat driverul fizic dar fara WDM deci nu mergea captura asa ca am revenit la loc la Windows SP2.Pacat ca nu are inca suport :roll:

Link to comment
Guest pelikanu

da...si windowsu' meu tot pe doua cd-uri era!dar stii faza dura?l-am instalat pe un p3 de 533 mhz cu 128 M RAM placa video vodoo 3 cu placa de sunet mediatec gold si culmea.... a detectat toate accesoriile si le-a instalat softul aferent! {cu o mica paranteza,....nu a activat 3d la placa video, pentru asta am gasit pe net drivere!}cum se poa' asta? 8)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines