Guest Valentin Mester Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Va salut,Revin cu o problema discutata pe acest forum in decembrie 2008 si nerezolvata.De ce se "duc" aceste integrate dupa 6-12 luni de la schimbare la Samsung sasiu S60MT.(binenteles cu schimbarea cond. electrolitici).Sunt toate niste chinezarii? Link to comment
palcu ion Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 verificati U9=26v,daca e mai mare......e de inteles Link to comment
Guest Valentin Mester Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 verificati U9=26v,daca e mai mare......e de intelesMultumesc pt interesul aratat,U9 reglat la 25,5V,integratul nu a rezistat decat 2 ani(tv.se afla intr-o casa la tara,si este folosit doar sambata si duminica) Link to comment
misuraelectronic Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 am un prieten care a tinut reprezentanta samsung pe buzau acum ceva timp , cu care am discutat despre aceasta problema...!din cele spuse de el , am retinut urmatoarele...se pare ca este un defect de conceptie a sasiului , avind in vedere ca oricit de bune tda3654 a montat in televizor ---mentionez ca a luat de la mine inclusiv 3654 originale philips venite in cutiuta neagra antistatica de la fabricant , si tot degeaba --- si oricite precautii si-a luat schimbind electroliticii si micsorind tensiunea de alimentare a integratului ... tot se strica invariabil integratul la o perioada ce oscileaza in jurul unui an de zile... dupa parerea mea , singurele 2 solutii la aceasta problema sint...1-- resemnarea si continuarea pomparii de bani periodic in finalul de cadre...2-- repararea si vinderea imediata a televizorului si achizitionarea altuia... Link to comment
dan-a2 Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 am un prieten care a tinut reprezentanta samsung pe buzau acum ceva timp , cu care am discutat despre aceasta problema...!din cele spuse de el , am retinut urmatoarele...se pare ca este un defect de conceptie a sasiului , avind in vedere ca oricit de bune tda3654 a montat in televizor ---mentionez ca a luat de la mine inclusiv 3654 originale philips venite in cutiuta neagra antistatica de la fabricant , si tot degeaba --- si oricite precautii si-a luat schimbind electroliticii si micsorind tensiunea de alimentare a integratului ... tot se strica invariabil integratul la o perioada ce oscileaza in jurul unui an de zile... dupa parerea mea , singurele 2 solutii la aceasta problema sint...1-- resemnarea si continuarea pomparii de bani periodic in finalul de cadre...2-- repararea si vinderea imediata a televizorului si achizitionarea altuia...o intrebare cu cele montate din fabrica tot asa se intampla ?? ptr. ca am si eu unul cumparat si n-a fost schimbat niciodata Link to comment
Guest Valentin Mester Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 am un prieten care a tinut reprezentanta samsung pe buzau acum ceva timp , cu care am discutat despre aceasta problema...!din cele spuse de el , am retinut urmatoarele...se pare ca este un defect de conceptie a sasiului , avind in vedere ca oricit de bune tda3654 a montat in televizor ---mentionez ca a luat de la mine inclusiv 3654 originale philips venite in cutiuta neagra antistatica de la fabricant , si tot degeaba --- si oricite precautii si-a luat schimbind electroliticii si micsorind tensiunea de alimentare a integratului ... tot se strica invariabil integratul la o perioada ce oscileaza in jurul unui an de zile... dupa parerea mea , singurele 2 solutii la aceasta problema sint...1-- resemnarea si continuarea pomparii de bani periodic in finalul de cadre...2-- repararea si vinderea imediata a televizorului si achizitionarea altuia...Multumesc,azi am cumparat c.i,luni o sa-l schimb,incerc sa-i pun si un ventilator pe radiator.O sa-i transmit colegului mesajul primit. Link to comment
Recommended Posts