Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

rog ajutor


Guest OLIV3R

Recommended Posts

am un hidrofor montat in provincie care are urmatoarea defectiune nu urca presiunea mai mult de un bar in el si motorul nu se opreste din functionare sa fie de vina presostatul sau pompaastept raspuns MULTUMESC

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

inclin sa cred ca e pompa ,asta daca nu cumva ai o pierdere de apa pe vreuna din iesiri - logic ca motorul nu se opreste deoarece presostatul face oprirea lui dupa ce a ajuns la presiunea stabilita pt decuplare (motor)

Link to comment
Share on other sites

Salut,daca il scoti din priza si toti consumatorii sunt opriti,atunci ar trebui sa ramana la 1 bar cat reuseste el sa bage,asta insemnand ca restul instalatiei e etansa,si pompa din cauza uzurilor nu reuseste sa ridice presiunea la nivelul stabilit pe presostat.Daca presiunea scade,si nu se mentine macar cateva zeci de minute,spor la cautat :rade:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest rumburac

verifica daca iese apa sau aer cand apesi pe ventil, daco iese apa (multa ca daca e putina poate fi condens) e sparta membrana rezulta lipsa pernei de aer, apa incompresibila = nu se mai opreste. daca iese aer sau nu iese nimic = lipsa aer in butelie restul trebii se deduce. sa ai spor!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines