Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema cu masina de spalat indesit

cosmos

Recommended Posts

Am o problema la masina de spalat tip indesit dispozitivul de zavorire a usi tip zv-445 s-a defectat,si va rog sa ma ajutati cu citeva informatii de unde a-si putea sa il procur, am cautat pe net dar nu am gasit ceva util, citeva informatii despre firme care comercializeaza asa ceva mi-ar fi de mare folos, de preferat din zona Moldovei.Va multumesc! :freaza: :freaza:

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Depinde ce s-a stricat ....Cu putina atentie se poate desface.Verificati contactele ,,pastilei'' (un soi de termistor) caci e posibil sa se fi oxidat metalizarile, eventual rasuciti-o daca e posibil.Cu ceva ani in urma am reparat asa ceva.nu mi aduc aminte daca erau una sau doua pastile.daca sunt doua pastrati ordinea firelor si a pastilelor. SUC CESP.S. Atentie la niturile din plastic :da

Inainte de a cauta credeti ca nu am incercat sa il repar,dar l-am desfacut si am gasit suportii care sustin lamelele si pastila{rezistenta} sint carbonizati,acum tot caut firme care comercializeaza asa ceva dar nu gasesc acest model: tip zv445,model p6. Tocmai acest model P6 nu il gasesc sint alte modele de acelasi tip si ma intreb daca s-ar preta la ceea ce caut eu,poate a mai facut cineva o adaptare cu alt model de acelasi tip.