Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut un adaptor, va rog sa ma ajutati!


jakab

Recommended Posts

Este vorba de un adaptor Scart Mufa monitor D-SUB. Adica vreau sa conectez un receptor de satelit cu iesire scart la un monitor LCD ce are conectorul normal D-SUB cu 15 pini. Exista asa ceva de cumparat? Sau se poate manufactura, eventual o schema ar fi binevenita.Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Multumesc pentru link. Am cautat pe net dupa el si am aflat ca acest adaptor este de a conecta calculatorul sau laptopul la TV. Eu doresc un adaptor cu care pot conecta un VCR sau un Receptor de satelit la monitorul calculatorului. Stiu ca ar fi o solutie un TV-tuner extern, dar este exclus ca ar fi prea multe cabluri si plus ca trebuie si alimentat acel TV-Box.Astept in continuoare solutii, scheme.

Link to comment
Share on other sites

tie iti trebuie un adaptor s-video - vga spre exemplu. Sunt pe piata de la noi tot felul de modele, dar nu am vazut care sa aiba direct scart. Dar asta nu e o problema, pentru ca se poate pune un adaptor. Chestia e ca un convertor de la video la vga este destul de scump pe aici ... peste 200 de lei.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines