rony2006 Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Vreau sa invat sa lucrez cu PIC-uri si vreau sa intreb ce limbaj de programare ar trebui sa invat.Care este cel mai usor dar cu care sa se poata face proiecte si mai complicate.Pana acum am facut cateva coduri in asm, dar ceva foarte usor. Link to comment
srdjan Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 PicBasic ar fi cel mai simplutz;C iti recomand cu caldura;ASM daca iti place si vrei merita sa inveti... mai ales daca tintesti spre performanta/profesie, daca nu tot C e cel mai potrivit Link to comment
ratza Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 C e sfînt. Nici asm nu stric?, dar la rutine foarte complxe tot C e mai lizibil. Încearc? CCS sau MikroC. Link to comment
rony2006 Posted October 12, 2009 Author Share Posted October 12, 2009 Si gasesc niste carti pentru C sau pentru picbasic.Daca ai putea sa imi dai niste linkuri, mai ales pentru C, pentru ca din cate stiu C ii un limbaj de programare pentru calculatoare. Link to comment
srdjan Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Practic pe tine te intereseaza C de la 0 sau pentru lucrul cu microcontrollere? daca vrei C de la 0 un tutorial bun e asta: http://rapidshare.com/files/292548481/CTutotial.rar.html daca vrei C direct pentru lucrul cu PIC-uri cauta pe net... va trebui sa intelegi bine ideea de registrii si operatiile cu valori de adevar Link to comment
Recommended Posts