blackwind Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Salutare tuturor...A cumparat sau facut cineva asa ceva ? (am mai vazut ceva proiecte pe net parca)Ma interesa sa stiu ceva pareri daca se poate construi sau mai bine cumpara....Cineva de pe un site .... mi-a spus ca poate aduce cam la 6o eur bucata si inca 50 eur daca se vrea display.Vroiam sa stiu daca se poate construi unul home made pentru ca as incerca asa ceva.Numai bine Link to comment
Guest ionut musat Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Uite aici un exemplu de joystick. Schemele sunt dupa un site din italia. Eu personal am realizat decat partea de comanda si sunt multumit. Link to comment
blackwind Posted October 16, 2009 Author Share Posted October 16, 2009 multumesc , este interesanta.cum o sa arate in final daca partea de comanda este gata ? Link to comment
Guest ionut musat Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Cum am mai spus partea de comanda am facuta identica. Partea de intrare am o am facuta de asemenea dar este o simpla interfata izolata optic. Acum ma gandesc daca sa folosesc schema cu joystick sau sa mai astept pana invat sa programez picuri si sa fac un joystic cu pic. In orice caz pentru inceput o sa lucrez fara controlul manual.Atasat este cablajul pentru driver. Link to comment
znecula Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Atasat este cablajul pentru driver.Poti pune si schema acestui driver?Multumesc! Link to comment
Guest ionut musat Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Este in arhiva de mai sus. Link to comment
Administratori Badman Posted October 17, 2009 Administratori Share Posted October 17, 2009 cel mai simplu este cu un buton de asta pe USB daca folositi mach3, costa in jur de 50-60 euro si il gasiti prin unele magazine online de calculatoare Link to comment
yo4hhp Posted October 29, 2009 Share Posted October 29, 2009 Ce model este acela, de cine-i facut? Am si eu unu care il folosesc in programe 3d, e belea scula, chiar econimisesc cam 20-30% din timp in modelarea 3d, cu o mana rotesc obiectul cu devicu asta si cu mousul lucrez. Nu credeam ca poate fi folosit si la CNC-uri, dar bainuiesc ca nu ai cine stie ce precizie cu el cand tai ceva de exemplu, e util pentru ca nu mai trebuie sa misti manual fiecare axa. Link to comment
Administratori Badman Posted October 29, 2009 Administratori Share Posted October 29, 2009 nu se poate folosi orice, trebuie ca cineva sa faca si un plugin pentru mach3 ca device-ul sa functioneze, pentru del pus de mine exista acel plugin, device-ul este grifin powermate Link to comment
Recommended Posts