sla Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Cum se intra in service mode la SHOV STV-5028?Am o problema de dimensiuni geometrice: dimensiune prea mare pe orizontala + defazare ( imagine deplasata spre dreapta cca 1cm). Televizorul are vreo 4 ani si problema s-a tot amplificat in timp. Link to comment
tehtronics Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 spune ce procesor are, cu terminatia completa;pare a fi chassis TV2K si atunci se intra in service cu tasta ascunsa de pe telecomanda;eventual posteaza o poza cu telecomanda; Link to comment
sla Posted October 9, 2009 Author Share Posted October 9, 2009 Televizorul este la sat si nu l-am desfacut, asa ca nu stiu ce integrate are. Saptamina viitoare am sa fac o poza la telecomanda. Link to comment
sla Posted October 10, 2009 Author Share Posted October 10, 2009 Am rezolvat! In service mode se intra cu butonul ascuns de pe telecomanda. Navigarea prin meniuri (culori, geometrie, tensiuni) se face prin apasarea succesiva a tastei OK.Navigarea intr-un meniu se face prin P+ si P-.Modificarea parametrilor se face cu VOL+ si VOL-.Iesirea din Service Mode se face prin POWER.Multumesc pentru ajutor! Link to comment
Recommended Posts