Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

salut Need Help cu diful asta U.R.S.S.

Recommended Posts

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ratza esti sigur ? 30w.. la ce magnet are si ce dimesiune are e imposibil sa aiba 30w ..cred eu ..ca fac un filtru pt el la 8 omi si il pleznesc cu statia de 150 w pe care il am ..daca bubuie ai dreptate daca nu sper sa aiba mai mult ..eram curios sa stiu unde e fabricat si ce nume are dupa traducerea lui. mersi de ajutor ...:)

Din pu?ina rus? pe care o mai ?in minte din clasa a ?asea (adic? alfabetu' ?i cam atît), pe difuzor scrie a?a, de sus în jos:30GD Golovca (cap)Dinamicescaia (evident, difuzor dinamic)12Om 63...12500Gz (12 ohmi, 63-12500 Hz)Data (data fabrica?iei) Vîpusca (eliberat de)Poen... ceva, nu-mi dau seama?tamp?ena (pre?ul)OTK (controlul de calitate)30Gd = 30W, sînt absolut sigur, pe toate difuzoarele ruse?ti cu care m? jucam cînd eram mic era trecut? puterea. Nu ?tiu de la ce cuvînt e abrevierea, de?i prima chestie care-mi trece prin c?p??în? e Gosduma - Duma de stat. Nu cred c? are vreo leg?tur?.

30W are diful ala intr'adevar. Este proiectat sa fie full range, si ca sa poata reda si inalte e bobinat cu sarma foarte subtire. Cu 150W il pocnesti sigur, dupa ce il bubui sa'l desfaci sa vezi cat de subtire e firul de la bobina. Am si eu unul din asta, si 2 romanesti cu caracteristici asemanatoare. Trebuie sa le rebobinez dar mi'a fost lene, ca tre sa stau sa largesc si intrefierul sa incapa macar 2 straturi cu sarma de 0.3.

• 3 weeks later...